ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ Η KD ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ FILM-TV EQUIPMENT SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Προιόντα
Πληροφορίες
GDPR - Κανονισμοί Προστασίας Δεδομένων
Όροι Χρήσης
Όροι Ασφάλειας
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Blog
facebook
Όροι Ασφάλειας
 

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (N 2472/1997)

Η Khaki Depot σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω του www.khakidepot.com, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και σύμφωνα με τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:

- διαχειριζόμαστε μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, που αφορούν στην ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς
- και στοιχεία που είναι απαραίτητα για να στείλουμε την παραγγελία σας.

Ο κάθε επισκέπτης μας μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δηλώσει καμία πληροφορία προσωπικού χαρακτήρα.

 Η Khaki Depot ζητάει  τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα, όπως το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη, ένα κωδικό και διεύθυνση,  μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων και σας δίνει την δυνατότητα ως μέλος να έχετε ανά πάσα στιγμή ένα αρχείο διαθέσιμο μόνο σε εσάς με όλες τις παραγγελίες σας και να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα προϊόντα ή προσφορές. 

Τα δεδομένα που θα σας ζητηθούν είναι τα παρακάτω: 

 

- το ονοματεπώνυμό σας

- την πλήρη διεύθυνση

- το τηλέφωνο

- το e-mail σας

 

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου:

 

- την πλήρη επωνυμία της επιχείρησης και την έδρα

- το ΑΦΜ και την ΔΟΥ

 
- οι πληροφορίες που συλλέγει η Khaki Depot είναι μόνο οι απαιτούμενες για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας με ταχύτητα και συνέπεια.

- η ασφάλεια των συναλλαγών σας είναι δεδομένη αφού η Khaki Depot, σε καμία περίπτωση δεν διαχειρίζεται και  δεν συλλέγει, αριθμούς πιστωτικών καρτών, αριθμούς λογαριασμών Τράπεζας καθώς και  προσωπικούς κωδικούς.
- σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997) δεν τα ενοικιάζουμε ή τα πουλάμε.

- η Khaki Depot διατηρεί το δικαίωμα της διάθεσης των παραπάνω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Khaki_Depot_Greek_Army_Reenacting